lördag 28 mars 2009

♥Dante 1 år♥

Igår fyllde Dante ett år.Vi började dagen med skönsång och han fick sina paket.Han var inte dugg intresserad av pappert och var lite lagom intresserad av paketen över huvud taget.
Det var precis som om han var blyg och inte ville vara så mycket i centrum.
Men han såg nöjd ut ändå.
Han fick en gungleksak,sandleksaker och kläder.
På kvällen var det kalas med mamma med man och mobror.
Vi åt italiensk buffe och glass till efterrätt.Alla var så nöjda och vi fick så fina saker.
Dante fick:
en mjukisdress med bilar på.Superfin och en bobby car(blå polisbil),en peng och påskägg.
Saga fick:
bilkudde,pengar till en heldag med bio,godis och mat, 200 kr till valfri leksak
och en klocka
Julian fick samma.
Jag och Pierre fick:
biljett till Köpenhamn som gäller i ett år, en byrå som vi velat ha länge! och ett ljusfat som var väldigt fint!(innan har vi fått klippning med slingning och nya skor)

Väldigt fint!!!
Imorgon kommer mormor och grattar oss.
Pappa med fru kommer på tisdag och syrran kommer på lördag.

Vi har bestämt att ha ett stort grillparty i sommar istället för 30årsfest nu.Då ska alla släktingar och vänner få komma.

Idag har Saga och Julian och jag varit på loppis,fikat med mamma,sett Pettson och Findusfilmen på bio,sen blev det middag på mcdonalds...allt som de önskade!Det blev även ett besök på leksaksaffären.Ibland har man sådan tur!!!Jag stod och kollade på en bratzhäst till Saga i onsdags och den kostade nästan 300 kr och jag köpte inte den....Nu var den nedsatt till 99 kr!!Gissa om Saga köpte!!
Julian köpte en Bratzrockdocka .De har ju pengar kvar så det blir fler besök på br snart tror jag.Jag har trötta och nöjda sexåringar här hemma nu!Mamma är också rätt mör!

På Mcdonalds träffade jag en gammal skolkamrat.Vi var rätt stora ovänner i högstadiet och jag kände att mitt hjärta började banka väldigt hårt när jag såg att hon närmade sig.Jag kände mig rätt taskigt behandlad av henne under högstadietiden och det grundade väl sig i att hon tyckte att jag kanske tog över några av hennes vänner och det klickade väl inte mellan oss så att säga.....
Som sagt jag kände att jag blev orolig i hela kroppen och jag kunde lika gärna vara 15 år gammal igen..Då klappar hon mig på armen och säger med mjuk och glad röst att det var kul att se mig igen..Vi småpratar lite och kommer bra överrens..

Tänk vad man kan känna sig liten igen väldigt snabbt och hur man kan växa av lite vänlighet,speciellt från en gammal plågoande.

Tänk!
Nu ska jag strax släcka alla lampor!Allt för miljöns skull!

2 kommentarer:

 1. oj, vad mycket presenter ni har fått allihopa... Roligt! GRATTIS alla!! Kommer inte ihåg om det är idag eller imorgon du fyller 30, men STORT grattis till dig!

  visst är det hemskt att skolåldern påverkar en så mycket. Vi har viktiga jobb du och jag...

  kram

  SvaraRadera
 2. Vilken massa presenter :). Kan tänka mig att de var nöjda alla tre!
  Hoppas Dantes utslag blivit bättre!!!

  SvaraRadera